Monday 17 October 2011

Minu esimesed triibulised

 
                                         Malviinasinised

See oli jaanuarikuus, kui teile rõõmsalt teatasin, et ema mulle kahekordsete kinnaste kudumise selgeks õpetas ja ma oma esimestega algust tegin. Huuuhhh, kuidas mul mõned asjad ikka aega võtavad! Nii see poolteist pöialdeta kinnast mul pooleliolevate asjade kirstus oma aega ootas, kuni paar nädalat tagasi kudumise lõpule viisin ja pool tundi tagasi viimase lille külge kinnitasin! Nagu näete, kasutasin esimest korda heegeldatud õite asemel vildist õisi, mida algul sobitasin ema viimatistele kinnastele. Kindahooaeg on nüüd ametlikult avatud ning terve virn rohelisi, musti, kollase-beežikirjuid ja roosasid ootab veel õide puhkemist!  

Ema looming minupoolsete lilledega: 




7 comments :

  1. Väga tubli, et asja lõpule viisid ja pakasepeletajad on kaunid nagu alati :)

    ReplyDelete
  2. Oh, Signe! Ootan meie sihtotstarbelist ja tegusat õhtut väga. Nakata mind juba oma tegususega! Tulen palja käsi-jalu ja sallita, et ikka korralikult külge hakkaks.
    Kohtumisteni!

    ReplyDelete
  3. Krissu, rutta aga! Muidu tuleb lumi maha ja siis on väga külm ilma soki-sallita üle Emajõe end siiapoole asutada:)
    Erle, oled ka meie sihtotstarbelisele õhtule oodatud!
    Aitäh!

    ReplyDelete
  4. mind hämmastab võima panna sellise lihtsa ja hmm raske leida hea sõna ....igastahes võime tikkida midagi peenet ja detailset sinna peale :D
    Võta homme kaasa minu juurde :D

    ReplyDelete
  5. AITÄHH!!! need oli nägemist ja nunnutamist väärt :D

    ReplyDelete
  6. Väga ilusad tõesti. Ei tea kas mõni paar veel üle ka on? Peaks omale kõigi aegade külmemaks talveks uued muretsema.

    ReplyDelete
  7. Aitäh:)
    Kohe on Sulle pakkuda nii roosad kui valged,mis blogis üleval, aga kui veidi kannatamist on, saad valida nii mustad kindad roheliste õitega kui ka musta-oranžitriibulised (õied teen ilmselt oranžid). Ja saad ka täitsa oma lemmikvärvilised valida, siis spetsiaalselt ainult Sulle eritellimusena ja nendega läheb aega;)
    Anna julgelt teada!

    ReplyDelete