Tuesday 29 November 2011

Üle võlli

Juba pikemat aega olen ma üritanud pakasepeletajate vallas millegi uuega üllatada. Viimase katsetusena hakkasin heegeldatud lilledele lisama ka viltlilli ning varustasin end uhkemate ja suuremate klaashelmestega. Võtsin endale eesmärgiks sissesööbinud töövõtetest lahti saada ja meisterdada tavapärasest erinev kindapaar. Sobiva paari oranžitriibulisi katsejäneseid välja valinud, teatas Kadri, et soovib endale samuti selleks talveks minu ema kootud kindaid. Ja nii saigi!

Kadrile sünnipäevaks

Lillede vahele sai puistatud helmelisi villapärle ja osad õitest kaunistatud hoopis musta paelaga. Pärast Kadri kinnastega lõpetamist sain hoo sisse ja koostöös emaga valmis terve korvitäis uusi kindaid. Ja muide, polegi veel avalikult välja öelnud, et osaleme Krissuga 17. detsembril Tartu raekoja platsis toimuval Jõululaadal, loomlikult uhkemast uhkema kaubaga:) Sellest ka suurem käsitööpalavik, mis mind viimased nädalad kimbutab. Kõik nähtud kraam ja palju muud põnevat ootab Teid juba laadal.

Aga siit nad tulevad nüüd riburadapidi, kõige hiljutisemad.









3 comments :

  1. Väga kihvtid, uued tuuled on vahelduseks head :) eriti meeldivad mulle loomulikult need roosad mummud eelviimasel paaril.. kui nad aint roosad poleks :P

    ReplyDelete
  2. Jaa, Erle, roosa on ülimalt cool!

    ReplyDelete