Friday 18 May 2012

Hanna-Liisile

Tore on vahelduseks midagi uut välja mõelda. Sain hiljuti tellimuse kaelakeele, käeketile ja kõrvarõngastele. Ette kirjutati ainult nii palju, et kleit, mida ehted täiendama hakkavad, on kollase ja rohelise kirju ning kuna tellijal on juba komplekt roosipusadest, siis sel korral soovib ta midagi uut. Komplekt sai valmis, klient jäi rahule ning muidugi ei olnud mul vajalikul hetkel fotoaparaati käepärast.

Lähenev Hanna-Liisi sünnipäev oli suurepäraseks põhjenduseks sama teemaga jätkata. Ja kuna õrnale baleriinile sai kingikarpi valge pitsilise servaga pluus poetatud, tundus igati õige selle juurde roosa kee ja kõrvarõngad lisada, punaste marjade ja liblikatega.




Kui sünnipäeva hakul avastas Hanna-Liis, et kõrvarõngaste karpi rohkem küll kõrvarõngaid ei mahu ja ehk pole talle neid enam juurde vaja, siis hiljem oma varandust uude, suuremasse karpi ringi paigutades ohkas ta kergendunult. Mahub ikka küll ja tooge aga juurde!

Siia lõppu tänusõnad ja pikk pai Maarjale, kes on võtnud vaevaks tegeleda tootesiltide ning seekord ka fotode töötlemisega! Sa oled tore!



4 comments :

  1. Oiii....tead kullake....vajan kaelakeed :D

    ReplyDelete
  2. Kui sa veel mu tooteideedesse ka, mitte heatahtliku ignorantsuse, vaid samasuguse entusiasmiga suhtuksid, siis...hahaha...we'd be talking!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tule aga siia, ma teen kannutäie kohvi ja miskit head magusat kõrvale, paneme selle vankri veerema!

      Delete